Hou je van Uitgaan en van lekker dansen?
Kom dan naar Feestcafe La Danza.Welkom op de website van Feestcafe La Danza!

Muziek zit in ons bloed: all round muziek La Danza draait het allemaal. Iedere dag, behalve op maandag, kun je bij ons genieten van deze fantastische muziek. Op iedere vrijdag en zaterdag is er bovendien een DJ om de feeststemming te verhogen. Ben je aangestoken door het dansvirus? Maak dan je heupen lekker los tijdens een van onze workshops! Op deze website vind je meer informatie en data.


Bij La Danza is altijd wat te beleven! Naast onze workshops organiseren wij regelmatig thema avonden met resident DJ's en kun je genieten van fantastische lasershows. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor specials rond (nationale) feestdagen!

HAPJES EN DRANKJES

Honger en dorst gekregen van het dansen? Bij la Danza geniet je niet alleen van opzwepende muziek, maar ook van heerlijke drankjes en hapjes. Naast de reguliere drankenkaart serveren wij tal van exotische cocktails, Bacardi mixdrankjes en speciale bieren. En die smaken nog lekkerder in combinatie met onze Surinaamse specialiteiten! Denk aan heerlijke broodjes (kip/kerrie, pom (lever), bakkeljauw (zoute vis) en garnalen/kousenband). Ook echte Surinaamse sate ontbreekt niet op onze menukaart.